Ja mam kilka domyslow na podstawie wieloletnich doswiadczen z OSI ;D.
Postac, zeby dostac prezent bedzie musiala miec conajmniej miesiac. Zrobili tak miedzy innymi dlatego, ze ja kiedys kiedys zrobilem wszedzie prezenty, pokasowalem postaci i jeszcez raz zrobilem
.
Jak znam OSI to moga zrobic, ze dwa miesiace na postac sa wymagane. Bo gracze doswiadczeni poprzednim rokiem pozakladaja na miesiac przed (tak jak ty Smolik
).
Co ciekawe, ten ich system czyszczenia postaci zacznie dzialac w polowie Listopada (czyli juz). I nie bedzie nikogo o niczym ostrzegal. Czyli po prostu pokasuje wiele postaci ludziom - ja sobie wszystkie odswiezylem
(tak na wszystkich shardach hehehe).
Kazda postac raczej dostanie po jednym prezencie - to sie zgadza. Chyba ze cos wymysla ciekawego (np uzyja swojego systemu z rewardsow, ze masz 3 gifty na konto, niezaleznie od shardu).
A z tym sprzedawaniem to warto poczekac. Kwiatki na poczatku chodzily po 5-10k i nikt nie chcial kupowac (znaczy kto nie kupowal, ten nie kupowal). Jak odczekasz z 6-9 miesiecy, to cena srednio wzrasta 3-5 krotnie. Oczywiscie, jesli dadza cos sensownego, a nie znowu dzwonki.
Ja nie mam neon hair i mnie to wali. Ale sie rozpisalem