taaaa.......są osoby , które (jak zwykle ) pomogą , a są tacy co popatrzą : Neyah ......a kto to ? mnk ? ....nie znam .......sorry Gienia ----mam robotę na swoim podwórku ........ nie wypowiadam się w stronę Uberów ....ponieważ ...nie zaczynałem w tym momencie co oni ..... więc o nich piszę ..... zresztą Oni sami pomogli mi nie raz nie dwa ( tak jak np.Goku wczoraj .....gdy na maxa dawałem dupy w Cytadeli ....... --- a on , Naifik ( zawsze mi pomocny,ZAWSZE ! ) ..... )
ale mówię o takich , którzy zapominają o swoich FF rówieśnikach .....
... przychodzi LVL i czas gdy już nie uberzy ......lecz my 50+ , 60+ powinniśmy pomagać innym niższym graczom . Czasem można odłożyć nawet swoje sprawy na bok ....żeby usłyszeć radosne DZIĘKI BARDZO ZA POMOC ! .... to --- są naprawdę znikome przypadki ....mamy zajebisty LS HELPING
...chodzi tylo o to ,żeby czasem w pogoni za exp , itp ...... obejrzeć się czasem ....... do tyłu ........
a co do składu promów .....Stok ma troszkę racji ....od składu zależy ( na chłopski rozum przekładając ) czy reszta ekipy w dpusko dostaje za nietypowy job .....czy nie
jednakże jedna z opinii mówi , iż każdy skład podoła ( przy poziomie trudnośći na dziś dzień ) ...zależy potem wszystko od zwiększonej uwagi , w czasie walk i ...... maxymalnej ilości posiadanych ---i użytych anim...... Ja sam kończyłem promy w składzie BEZ smn ........ + 1 mnk/ nin....... i np.mea ....poszła bez problemów
ale jestem tylko cienkim łamagiem , więc to tylko moje zdanie .......... jeszcze raz : gl na promach Caspian czy jak tam