@Grindo
Twoim tokiem rozumowania DOMAGAM sie aby:
Mag mial mozliwosc zatrzymania paladyna.
Mag mial kontrole nad swoim Defence (analogicznie jak chcesz aby palka miala kontrole nad DPS)
itp, itd, i tak do usranej smierci.
Balans gry nie robi sie pod jedna klase, kazda zmiana w jednej klasie wywoluje reakcje lancuchowa, widac nie umiesz tego pojac.
Powiem Tobie tak Chciec to ty sobie mozesz wszystko, na szczescie nie placzki dyktuja balans gry, acha grales shamanem na lvl 60? Nie to jakim prawem (wedlug twojego toku mylslenia) wogole wypowiadasz sie o shamanach?
Acha imo shamani so overpowered, ale Ty juz uznales w swojej glowce ze kazdy kto gra horda popiera shamanow, gratuluje ignorancji.
Ogolnie:
"Cry me a river"
Grindo napisał(a):
Aha a tak wogole to nie chce sie wymadrzac ale jak masz zamiar wyrazac takie zdanie na temat danej klasy, badz tez masz jakies dziwne zdanie na jej temat to po prostu nie pisz w danym temacie moze co ? Bo strasznie ciezko potem sie doczytac czegos ciekawego wsrod totalnych bzdet i tekstow typu "pala ma plate, loh, babelki - popierdolilo wam sie w glowach". Tutaj raczej zagladaja Ci co graja paladynami, maja zamiar nimi grac, lub chca sie czegos ciekawego dowiedziec, a nie tacy ktorzy tylko czekaja na okazje, zeby go zjechac.
Hmm to co Ty tutaj robisz w tym temacie? Jak narazie tylko sam whining i placze i krzyki MORE POWER, bardzo konstruktywna tresc prawda? Jakos nigdzie nie widze propozycji, zabierzcie nam to i dajcie to (zwlaszcza z Twojej strony), ciagle tylko MORE POWER.
To teraz ja w tym samym stylu
Dajcie magom invisibility!!! Dajcie nam czar co zwieksza armor o 50%!! Dajcie nam wiecej HP!!! Ale bron boze nic nie zabierajcie!!!! Acha nie graliscie magiem wiec stfu!!! Nic nie wiecie!!!
Teraz jaka jest reakcja ludzi na takie cos?? Ano dokladnie taka sama jak moja na twoje posty.
EOT z mojej strony.