Przepraszam, że się wtrącam ale muszę to napisać.
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 11:22 am
Tomalsky napisał(a):
Nie wiem ile jest jeszcze osób bez zrobionych Promów poza mną, mam nadzieje że jest ich kilka. Bardzo bym chiał je w koncu skończyć i ruszyć dalej z misjami COP. Do tej pory nie trafiałem na terminy, dlatego stoje tylko z jednym zaliczonym promem, Dem. Gdyby ktoś z osób które już je zrobiły chciał pomóc, będę bardzo wdzięczny.
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 9:49 am
Tomalsky napisał(a):
Szanowni koledzy i koleżanki z LSa, dziś lub jutro koło godziny 20tej grupka osób w tym ja, Thergal i Gizmos, chcemy zakończyć w końcu Promy. Zakładam że promy chciałoby ukończyć trochę więcej osób, z tego co wiem Saed, Maxii, Neyah, Myrta (pewnie jest kilka osób więcej) ale nie wiem kiedy te osoby będą in game (rozumiem sezon wakacyjny). Niestety razem tworzymy dość przypadkową grupę pod względem jobów, smn i rng by się nam jednak baaardzo przydał (a z wymienionych osób chyba nikt nie ma stosownych jobów). Również animy ma tylko kilka osób ze składu, a na mea, nie ma bata ze 4 by się przydały (głównie psycho i hystero).
Podsumowując, bardzo prosimy (ja i Thergal) osoby które już Promy dawno zakończyły o pomoc w dniu dzisiejszym lub jutrzejszym (lub innym dogodnym dla wszystkich terminie).
....
Wysłany być może będzie: Sob Gru 31, 2005 9:49 am
Salyerek napisał(a):
Czy ktoś jeszcze gra w ffxi ? Bo jest kilka osób, które chciałyby zrobić promy od ponad pół roku i mają kłopoty ...
Mam prośbę, żeby ktoś kto ma ochotę (
i zrobił promy) się ustosunkował do tych fragmentów na czarno zaznaczonych. Ja sobie mogę dużo wyobrazić i nie chciałbym spekulować z przyczynami problemów związanych z promami i jestem w sumie wdzięczny tym którzy zaoferowali swoją pomoc wpisując się w tym topicu.(Canto był najszybszy
).
Sorry ogromne (ze strony naszego statica) za porwanie Tomali i
dzięki wszystkim za ogromne poświęcenie i czas wczoraj. Po takich przygodach człowiek już prawie nie ma sił nic innego robić, a jednak ... .
Liczę na dalsze porwania ze strony innych osób również + być może shouty na ls'ie i w Jeuno.
Jednak nie widzę szans na eventy, zbieranie się tygodniami, umawianie się na terminy, przejście promów solo.
Nie wierzę zbytnio już we wszystkie wymówki typu wakacje, praca, czas, DC, zajęcia w realu itd. (
bo mam to codziennie!!!) skoro
mnóstwo osób które mogłyby pomóc są codziennie/co noc w grze. Przecież wystarczą 2 godziny na jednego proma + koniecznie whm'a z reraise
.