Ech.. Final Fantasy XI... Gra na którą czekałem latami... hehe... Cóż by tu mówic - jestem po prostu maniakiem Finala
Przeszedłem 5 części, 4,6,7,9, i dostyc niedawno odkryłem jedenastą, która mnie zachwyciła
nei tylko możliwościami, piękna grafiką ale tez świetnym klimatem i takim hmmm powrotem do źródła Final Fantasy
heheh
Po prostu ta gra jest ŚWIETNA
Niestety nie stac mnie samego na abonament ;( wpadliśmy więc na pomysł z grupą kolegów żeby złożyć się na FFXI
i grać na jednym koncie kilkoma postaciami
Tylko... hmmm troche się boje wszystko zakładać gdy okaże sie ze to nie to
Mam prośbe do wszystkich czytających tego posta :> Czy...
1. Moze ktos z was składa sie tez na abonament co miesiac i moglby mi poradzic jak to zrobic dokładnie, w ile najlepiej osób itp?
2. Nie wiecie może, czy można kupić sam CD key jeżeli mam grę, ale bez niego?
3. Czy mój ekhem... zarąbisty xP sprzęt udźwignał by tą grę przynajmniej na minimalnych wymaganiach?
->GE Force 2 MX 32vram, 128 RAM DDR, Duron 1000
?:(
4. Hmm moze to głupio zabrzmiec ale czy ktoś mógłby mi podać gg bo chciałbym spytac o parę hmm złe słowo
mnóstwo rzeczy na temat gameplayu i wogóle...
5. Hmmm... czy ktoś może wie skąd można wziąć filmiki ŻYWCEM przeniesione z gameplaya, hmm np idziesz po miescie robisz zakupy, wpadasz do moghouse a pozniej walka
6. No... myśle ze to juz wszystko...
Hmmm z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
No cóż teraz zostaje mi czekać na darmowy server FFXI który może kiedys się ukaże i grać w Lineage 2 stwarzając sobie namiastkę Finala... hmmm ;(