loop napisał(a):
Mam takie pytanie:to jak jestem wookie i jestem imperialnym (skandal...) a w dodatku BH (jeszcze wiekszy skandal...) to jestem głupim graczem nie czującym klimatu SW i wogóle nie potrafiącym sie wczuć w klimat grania wookiem?
Poniekąd tak
loop napisał(a):
Myślę że jeżeli jest to mmoRPG to chyba może zdażyć się każda alternatywna historia postaci?
No niby racja, wookiego bounty hunter mozna jeszcze jakoś sobie wyobrazić (w KOTOR II byl jeden), ale imperial wooki to kompletny nonsens. Grasz rasą, ale jak podejrzewam nie znasz jej historii
Wooki od setek pokoleń byli traktowania jak zwierzęta, byli niewolnikami, na których polowano. Zmieniło się jedynie w czasach Starej Republiki, jak nastało imperium wooki znowu byli traktowani nawet nie jak dywany, ale jak wycieraczki na których wytrałby sobie ubłocone podeszwy każdy imperial... Wooki nienawidzą imperium, nawet w czasach Nowej Republiki, a później Galaktycznego Sojuszu traktowali z nieufnością imperium (Resztki Imperium), które się przecież przyłączyły do "dawnej rebelii". Pozatym poczytaj "Pakt na Bakurze" jak Chewbacca wyraża się o tymczasowym sojuszu z Imperium... Wooki imperial ? Nigdy w życiu.
loop napisał(a):
Według tego co czytam na różnych forach i co spotyka mnie w trakcie grania to najlepiej powinienem cytuje: "kierunkować się na Chewbacce" bo tak to jestem głupim dywanem i skandalem na cały serwer!
eee, gdzie ty to wyczytałeś
loop napisał(a):
Swietne rpg jeżeli mamy się trzymać stereotypu....
Ale zrozum ty nie przestrzegasz RPG. Dobra powiedzmy, że jesteś tym wooki imperialem i BH, musisz jednak odgrywać swoją postać. Powinieneś najprościej mówiąc być zły do szpiku kości, nienawidzić rebelów, nie zadawać się z nimi, strzelać do nich jak ich tylko zobaczysz. Pozatym jako bounty hunter, powinieneś być taki jka ten gościu w Kotor II, zepsuty całkwicie, bez honoru, potrafiący sprzedac własną matkę za kasę itd....
ps. Ylacos to ty ?