hej
- co do nietoperza to ( jeszcze raz mowie to jest moje wrazenie, najlepiej popros znajomka aby sobie zmotal na chwilke i cie zaatkowal ) jak grasz na dzwieku gry to szum skrzydel zaglusza dokladnei wszytko a wielkosc ich zmusza cie do odjechania kamera dosc daleko co przy tym iz walisz jeszcze w cel daleki powoduje naprawde paskudny efekt
- bron dla huntera : co do range nie ma chyba znaczenia jaka ( ja preferuje bow bo szybkosc ale mysle ze to bezznacznia dla koncowego efektu ) natomiast do lapki uwazam ze hunter powinin wsadzic 2 x 1h dlaczego ? ano dlatego ze owszem zabija to wolniej i nie skuteczniej niz dobre 2h ale hunter tylko w marginalnych przypadkach wlaczy w recz a 2 x 1h mozna zbufowwac +15 agil a nie ma bufa +30 agil dla 2h, a ze agil i stamina to to co mu trzeba ....
no i jeszcze jedna zaleta max bron w takim razie jest zielona +9/+9 monkey axe/sword i kosztuje kolo 7 golda za sztuke wiec tyle co nic
- co do Ashota mysle ze to fajna zabawa na pvm ale na pvp lipa bo sie laduje godzine i wystarczy ze ktos podejdzie i trzeba podskakiwac aby przerwac bo inaczje bedzie to to stalo jak durne z napietym lukiem i stalo i stalo az padnie .... ( jak ty dajesz rady zakladac trapa na pvp i jeszcze ci koles w niego wlazi ? sorki ale ze stevem wonderem grywasz ? )
- nizej przedzstawiam moja jedynie sluszna
versje talentow ( dobra do pvp i solowania slaba do party ) a jedna uwaga ma to sens przy szybkim pecie dla misi czy zolwia jest to bezsensowna sciezka
1 - Endurance Training Rank 5 - cos co sie rozwija 1 gdyz na lov lvl zycie nasze to kot nasz
2 -Improved Aspect of the Hawk Rank 5 - na poczatku przydalo by sie cos innego ale niestety trzeba by ruszyc dalej
3 -Unleashed Fury Rank 5 - to chyba oczywiste
4- Ferocity Rank 5 - + 15% na kritola, jak by sie dalo to bym tam jeszcze z 10 punktow wsadzil
5 - Improved Mend Pet Rank 2 - chyba kazdy hunter co soluje uzywa tego 100 razy dziennie wiec czym lepsze tym lepsze
6 -Thick Hide Rank 2 - bo gdzies te punkty trzeba wsadzic aby dalej ruszyo a to nie takie bezsensowne znowusz
7 - Bestial Swiftness Rank 1 i nie ma uciekania pred petem
8 - Frenzy Rank 5 - od teraz mamy prywatna przenosna pile tarczowa
9 - Spirit Bond Rank 1- fajne przy solowaniu wyjatkowo denerwuje przy pvp dostajemy to na 41 lvl wiec w miare wczesnie i dlatego mysle ze nalezy najpierw BM rozwijac
MS
10 - Efficiency Rank 5 bo o ile wczesnioej bylo wmiare znoscnie powoli zaczyna nam many brakowac :/
11 - Lethal Shots Rank 5 - szkoda ze sie nieda calych 50 tylko w to
12 - Aimed Shot Rank 1 - na 51 lvl dostajemy troche dlugo ale lepiej tak niz leczenie na 60 :/
13 -Barrage Rank 2 - jednak dosc czesto sie z tego kozysta a juz w instancjach napewno
14 - Improved Concussive Shot Rank 2 - bo sa 2 martwe punkty a nie zaszkodzi
15 - Mortal Shots Rank 5 - no bo jak wiejdzie critik to za wiele odrazu
to by bylo na tyle oczywiscie chetnie powymieniam sie doswiadcniami oraz uslysze czemu jednak nie tak
- link do sklepu z bronia :
http://www.thottbot.com/?n=659825 jak ktos wie jak u francy kupowac to ladnei prosze mowic mi tu