Mark24 napisał(a):
Mealstorm ma 1-2% chance - więc jak procnie raz w walce to luck
Twistling NeTher - zabawka. Nie widzę żadnej przydatności w nim. Może do PvE dla alliance - by po wipe podnosić raid.
Heroism - ma też około 1-2% chance. Więc imho bezużyteczny.
Blue Dragon to juz całkiem do bani.
Ale oczywiście to fiolety więc niektórzy jak DirectC założą bezużyteczny trinket i się dla niego specjalnie nerfną by mieć fioleta w swoim zestawie.
PS. moja ma 2min cooldown.
Jakby mi się chciało zmieniać trinket co 2min to i tak jest kupa lepszych trinketów łatwiej dostępnych ale z zasadniczą wadą - blue.
Widzisz dla ciebie 1-2% to nic, a mi oszczędzi jeden major mana potion na walce w MC, dla ciebie to nic dla mnie dużo. Nie wiem dlaczego zawsze jesteś taki despotyczny, próbujesz każdemu narzucić swoje zdanie, a w wypadku kiedy on się dalej z Tobą nie zgadza pisze w stylu:
"Ale oczywiście to fiolety więc niektórzy jak DirectC założą bezużyteczny trinket i się dla niego specjalnie nerfną by mieć fioleta w swoim zestawie."
Powiem ci tak zachowuj się byle jak, ale sie zachowuj, może według ciebie jesteś jakimś guru, ale dla mnie jesteś człowiekiem z przerostem ambicji, więc z łaski swojej oszczędź mi takich komentarzy rybeńko.
Mam nadzieje, że nie uraziłem dumy jaśnie oświeconego marka.
Teraz z mojej strony nieco uprzejmości w twoim kierunku, otóż przy założeniu że mam 8200many w instancie i że frostbolt kosztuje mnie 220 many wyrzuce z siebie około 40sztuk bez użycia evocation, mana potion, kamienia. Daje to całkiem niezły procent na to, że trinkiet zadziała, przy założeniu, że niedługo zgimpuje się na max w pve bede posiadał prawie 9k many i dodatkowo 15% regen więcej, co w połączeniu z tym trinkietem będzie rzeczą bardzo przydatną. Mam nadzieję, że rozwiałem twoje obawy o stan mojego ekwipunku.