Mogę coś dopowiedzieć? Wiem ,że zostanę totalnie zbluzagny itp. Ale... No cóż. Może nie powinienem się tłumaczyć ale pisałem tamtego posta trochę szybko bo się spieszyłem. Zaraz poprawie wszystkie błędy
. (opcja edit ROX.) Ale gdy jesteśmy już na skrajnym offtopie to i ja się do niego dopiszę.
Zauważyłem ,że na tym forum powszechny jest wszelkiego rodzaju spam. Niektórzy potrafią pisać przez dwie następne strony totalnie nie na temat no spójrzcie na wszystkie posty od czasu mojego ostatniego posta... Bluzgi na moją ortografię aż po muppet show
To na tym forum podchodzi pod paranoje. Oczywiście nie będę się wtrącał w waszą politykę prowadzenia tego forum... No cóż. Chciałem się tylko wypowiedzieć co myślę. Teraz czas na bluzganie xD. Albo nie jeszcze trochę popiszę.
Cytuj:
valed dwie prośby, jak kolejny raz będziesz pisać posta, zlituj się i przepuść przez jakiś moduł sprawdzania pisowni,
No cóż... usprawiedliwiłem się w poście
.
Cytuj:
druga - wywal obrazek z podpisu i przeczytaj to:
viewtopic.php?t=6093 (albo najpierw przeczytaj a później wywal)
Tak... Złamałem regulamin Robiąc ten obrazek pod podpis
. Przyznaje się. Ale...
Cytuj:
-OFFTOPICS: produkcja wiadomosci nie zwiazanych z tematem, tak jak w przypadku flamow nie jest pozadana i może prowadzic do kasacji wiadomosci lub tymczasowego zawieszenia.
"Ten temat wymiata , zaczęło się od słabego clicka potem przerodziło się w "CDA- brudna gra", a teraz mamy "pisz lepiej! ODwal sie!!!!"."
Napisałem coś o tym wcześniej.I to niedotyczy tylko tego tematu. I błagam niewyzywajcie mnie ,że mówie głupoty... Może i ja w tym momenice także spamuje tym postem ale musiałem to napisać
.
No to chyba wszystko narazie... jak sobię coś przypomnę to dopiszę.
Teraz już możecie mnie bluzgać [/quote]