Shadhun_ napisał(a):
buffneli cos warlocka w ostatnim patchu ?, bo zamierzam robic alta .
Buffneli - zmiany w demonology, nowy talent. Okazaju sie, że warlocki z buildem mocno w demonology (ponad 31 pkt) moga rządzić w pvp (solo oczywiście. Ponadto kilka drobnych zmian. Czyli juz nie tylko SM/Ruin ale i MD/Ruin mozna pograc na serwerze pvp.
Co do ankiety - pytanie jest zle postawione. Kazda klasa ma przeciwnikow, ktorych latwo sie tlucze i takich co trudno. Z mojego, warlockowego, punktu widzenia problemy mam z:
- rougem - bez dwóch zdań, jak każdy kto nosi cloth. Niestety, jeśli nie mam przywołanego succuba to rouge na moim levelu zabija mnie w 8/10 przypadkach. Ale z succubem to ten stosunek sie odwraca
- paladynem - nie wiem czemu, ale bardzo dlugo nie moglem sobie poradzic z ta ich tarcza. Teraz jest lepiej ale ciagle ich nie lubie.
- priestem (zwłaszcza holy) - prosta sprawa, leczy sie dopoki mi się mana nie skończy. A bez many to ja se mogę...
Bez kłopotow natomiast ubijam:
warriorów, magów, innych warlocków (choć pierwszy ich nigdy nie atakuję, odczywam jakąś więź
), rouge'y jeśli jakiego zobaczę pierwszy), hunterów i druidów (ten ostatni musi być naprawdę dobrym graczem, żeby wygrać ale zdarza się).
Pozdro,