swordsman napisał(a):
ale wy macie pamiec ludzie... przy tworzeniut abelki z 5 razy mowilem i to na forum i na lsie ze nie mam danych kto byl a kogo nie z pierwszych kilku eventow ( I NIKT ZA NIE PUNKTOW NIE MA), koski widac chodzi od momentu kiedy zaczalem to spisywac, stok zaraz bedzie plakal ze jest pokrzywdzony, co mam kuzwa zrobic ?
co do xaio zostala jeszcze chyab zanim byla nawet regula ze nowi nie moge lotowac na afy, i byla na jednym lub 2 runach wczesniej, to ona jest tu raczej pokrzywdzona ze nie mam jej punktow sprzed trzech miesiecy, prawdopodobnie skasowalem ja z tabelki uznajac ze dropnela gre, a byla away... co mam z tym zrobic ? no wlasnie po to ma byc ten czy inny system puntkowy zeby tacy ludzie wlasciwe z nikad tych afow nie dostali, oczywiscie SE zrobilo reszte rdmow w fujarki i dostala go najmniej zaslugujaca osoba... niemal jak zwykle...
Na pierwszych 3 dynamisach byłem.
Chciałem powiedzieć ze za 1 dynamis Jeuno powinienm dostac punkt bo ktos mnie zrobil w konia i powiedzial ze nie ma dynamis a moglem isc.
Tak samo piwnienem dostac punkt za kazdy galcier czy xarca bo nie bylem tam nie daltego ze nei chcialm tylko ze nie moglem.
Niestety ta zdradliwa dziwka los nie pzowolil mi byc na wygranych runach w jeuno.
itp, itd ..
Oczywiscie kurwa ze czuje sie pokzywdzony bo ten zafajdany dynamis to moj pomysl , musialem cie molestowac kilka miechow zebys to rozkrecil, a i tak robiles to z wielkimi bulami.
A co do tego co pisze Ancover to mowiłem że taka będzie reakcja, moze nie dosłownie ale informowalem ze zasada jest nie uczciwa wobec nowych membersów. Ponieważ z każdym Dynamis na ktorym jestem a nie wypada RDM AF moja ilosc punktow wzrasta a nowa osoba ktora przyjdzie zastapic kogos kto wypadl jak np Gokulo czy Surtur na 1,5 miecha nie ma szans zdobyc AF bo AF dla RDM jest RARE, dlaczego tego nie rozumiecie.
Rozwiazanie oparte na punktach jest niesprawiedliwe, rozwiazanie oparte na atywnosci tak !