Hejka!
mam nastepujacy problem/pytanie:
jestem sobie BH mam 51lvl i robie misje BH pierwszego stopnia czyli te co nie wymagaja seekerow ani probe'ow.
Dzisiaj mialem nastepujace zdarzenie... mialem misje na goscia na 55lvl czyli o 4 lvlv wyzej niz ja byl dla mnie na czerwono i zadawal mi obrazenia w granicach 16-30 DMG a a czasami sie zdaza tak ze goscie na nizszym levelu do mnie wala 160-300 DMG. zadni z nich to nie sa bosy bo maja po 5500HAM'u, ja mam caly czas ta sama zbroje ten sam karabin i uzywam tego samego jedzonka ( vaserian Brandy i taki napoj co dodaje +92 Ranged Def - w sumie mam chyba 240 Ranged Def)... O co chodzi...
Wim ze w przypadku tego goscia co walil do mnie po 16-30DMG ten napoj konczyj mi sie za 2 minuty a w przypadku tego drugiego dopiero co go wypijem ale staty pokazywaly ze juz mam ten Ranged Def dodany.
Mam zbroje Comp i Laser Carabine sprzed CU...
Co moze byc tego wszystkiego powodem...powodem..
BH 0/4/4/4 Medic 0/4/0/0 Carabineer 2/1/0/1 Scout 4/0/4/4
Pozdrawiam i prosze o wyjasnienie tego stanu rzeczy jesli jest to mozliwe.. ale zakladam ze jest, bo nie ma podobno rzeczy nie mozliwych sa tylko nieoplacalne - jak to wyczytalem u ktoregos z was w podpisie
Ponawiam prosbe o pomoc....