co do zrobienia z kimś misji którą się już ma zaliczoną ...... nie robi się już jej tak chętnie jak za pierwszym razem ... brak już tego zapału ...jak za 1szym razem ( nie pisz ,że tak nie jest ) . Poza tym jak zostaje ktoś kto nie ma czegoś zrobionego ....to już trudniej się dla kogoś takiego wybrać ....
Tak właśnie jest . Deklaracje pomocy to jedno ....ale potem są inne rzeczy które robicie ( exp inne rzeczy ) . Już nieraz byłem w sytuacji , gdzie potrzebowałem pomocy ( bo whm chociaż lubie , to ( w walkach czy ogólnie przy trudnych mobach )gówno a nie sobie poradzi, jeśli o solowanie czy walkę chodzi .
Wiem ,że ktoś mi w końcu pomoże i z tymi walkami ( gadki mam już dawno zrobione - zaraz po mammetach , hehe ) , ale zawsze będę odstawał ze względu na pracę czy inne rzeczy .......
Nie wiem ile jeszcze pogram ..... będę zmuszony zrobić przerwę w grze .... fuckin ' RL....ale wiem ,że wrócę , bo nic mnie tak na razie nie bawi jak ta gra ...... dlatego chciałem zrobić ten 70 .... ZM i CoPy też z wami ...nie czekając na okazję ....jednak widzę ,że wszystkim się śpieszy .....
Nie mam do nikogo pretensji ani żali ....jest jak jest.....
Edit : Simi ....masz rodzinę ?? a kolegów w RL ?? czy wszystkich straciłeś , bo grasz w FF???
Ja jeszcze mam , a FF jest dla mnie przyjemnością taką samą jak wypicie flaszki z kumplami w pracy .... kilku piw z przyjaciółmi przy okazji , sexem z żoną , zabawą z dziećmi ......wymieniać dalej ???
Myślałem ,że ludzie z fotek , czy ci których spotkałem --- lub nie ... są normalni ....a nie podłącznie do matri.....tfu !..... do FF..... życie jest też ...obok na wyciągnięcie ręki
Mam nadziej ,że to co napisałeś to żart