Baka napisał(a):
gra ktos moze na Baalnazar? tam byla migracja z BB, moze na tym serv nie ma lagow :/
Z "drugą połową" przenieśliśmy się z burning blade, który był max obciążony, nie dało się wejść na serwer, bo były kolejki +600 graczy, a jak już ktoś się doczekał to jebs - random disconnect i kolejka od nowa.
Jesteśmy teraz na Balnazzar i powiem jedno:
Mimo tego, że wolę więcej ludzi na serwerze i chciałbym by się bardziej rozkręciło to odradzam tworzenie tam nowych postaci albo transfery na ten serwer. Balnazzar to zupełna porażka. Jak zwiedzam Feralas, Tanaris, STV lub inne miejsca, które są na nowych serwerach mniej zaludnione to jest nawet OK (było OK jeszcze około 14:00 wczoraj, ~50-70 ms), ale wejście do Orgrimmaru, jakiegokolwiek BG lub nawet instancji to nieporozumienie. W Orgrimmarze minimalne latency to 3000 ms, na instancji 5000 ms. Kilkakrotnie jednak sam miałem np.: 11444 ms, moja żona wczoraj odnotowała rekord ponad 17500 ms.
Napisałem do blizzarda dość konkretną wiadomość. Jeśli do 19:00 dnia dzisiejszego nie otrzymam satysfakcjonującej odpowiedzi to wstrzymuję wieczorem płatności i tracą kolejnych dwóch klientów.
Gra jest fajna, ale to co się dzieje z serwerami to jest jakiś koszmar.
/salute
/kiss