nie nie zgadzam sie...
1.Zapominacie ze w koncu nad serwerami ciagle czuwa sztab ludzi (pomijam fakt ich dbalosci o nie...)
Im trzeba placic, serwery sprzet itd. itd.
$10 uwazam ze jest sluszna cena, ale 40 to juz lekka przesada, z tym ze mnie na to nie stac i zgrzewa mnie to...
Co do tego z juz powinnismy to miec...
Nie mamy bo nikt na tym swiecie nic za darmo nie daje.
Do oblsugi takiej ilosci kont www , i nadzorowania tych nowych usulg potrzeba kolejnego sztabu ludzi i sprzetu ktorym trzeba zaplacic...
Stad rozumiem ze chca taka cene, nie rozumiem natomiast czemu ludzie sie burza, nikt was do kupna kotna legends nie zmusza serwery live sa tak jak byly i nie znikna.Skoro was nie stac to trudno, nie widze sensu roztrzasnia tego tematu.
A darmowe serwery to fatalny pomysl!!!
Widzialem juz screeny z emulatora EQ gdzie koles ma ARMIE petow!!!! na screenie sie nie miescily!
Niestety na tych ema beda sie cuda dzialy ludzie bede mieli spelle z 60 na 9 itp. idt.
Jak kogos to bawi...
Owszem wiem ze sa tez normalne darmowe serwery (UO jest przykladem) ale zobaczcie co sie stalo jak padlo im cos i ludzie potracili dorobek calego zycia...
Tu place i moge rzadc od nich zeby cos z tym zrobili (przyklad ostatnia padaczka GMowie musieli dawac rezzy...)
Tak jak jest , jest dobrze stopniowo i tak beda musieli wporwadzic nowosci do live bo inaczej ludziom sie gra znudzi (przynajmniej czesci) i wczesiej czy pozniej beda rozne fajne bajery.
Pewnie mnie terz zjecie no ale w koncu tu nie ma cenzury...