Witam.
Oto wstępna nazwa gry którą przygotowuję.
Gra będzie grą turową w stylu RedDragon. Mam zamiar jednak przenieść ją w klimat średniowiecza. Właściwie gra głównie opierała będzie się na toczeniu ze sobą bitew, wojen itd. Dlatego właśnie w tą stronę chciałbym ją rozwinąć. Odrazu mówię, że gra nie będzie miała elementów fantasy - nie będzie magii itp.
Prace już trwają. Zrobiona jest spora część. Teraz przyjdzie czas na wcielenie do gry wojska. Oznacza to tyle, że najgorsze jeszcze przedemną
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Do tej pory spotkałem się już z pewnymi przeciwnościami losu i niektóre elementy pisałem po dwa razy, ale myślę że nie z takimi miałem już w przeszłości problemy i prace w najbliższym czasie zostaną doprowadzone do stanu w którym będę mógł pochwalić się nową grą via www.
Przychodzę z zapytaniem czy znajdą się chętni którzy pomogliby przy wykonaniu grafiki do strony. Nie chodzi tu o cały layout. Myślę o wykonaniu takich napisów w stylu 'Menu', 'Związek' itp, czy też wykonanie loga.
Druga sprawa to betatesterzy. Wydaje mi się, że conajmniej dwóch. Wśród nich przydałby się ktoś kto zna php i będzie w stanie wynaleźć ewentualne dziury w grze.
Mam nadzieję, że znajdą się chętni i nieco mnie wspomogą.
Pozdrawiam
MagnuM