Khebeln napisał(a):
A ty widziales Druida z wandem na onyxi lol ? Druid nie moze uzywac ranged wepons...
A czy ja powiedzialem ze walilem z wanda? Wrecz przeciwnie powiedzialem ze wale z moonfire, wraith insects
Khebeln napisał(a):
I fakt masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem...
hmm przeczytaj mojego posta wczesniejszego a pozniej swoja odpowiedz lol
Khebeln napisał(a):
czy ja gdzies napisalem ze resto druid jest bezuzyteczny ?
aqrat tylko reso druid jest uzyteczny dla rajdu bo jaki inny druid ma innervate? bo wiesz na legal serverach masz 51 talentow tylko
Khebeln napisał(a):
Trick polega na tym ze gdy potrzeba moze byc tym kogo bardziej potrzebujesz bez wymiany ludzi a feral radzi sobie równie dobrze w dps jak rogue dajac dodatkowo jeszcze extra dmg dla całej druzyny.
jakos raid leaderzy na silvermoon, po za jednym wyjatkiem (ale pomine to bo to wyjatek) wola inne klasy do dps/tankowania niz druidow. A co do 3% to wiesz twojego buffa mozna spokojnie zastapic 2 potionami:
- elixir of gr8er agi
- elixir of mongoose
Khebeln napisał(a):
Tak jak devs na blizcon mówili, Druid to jedyna hybryda, taka klasą miała być od poczatku lecz im nie wyszlo, teraz to naprawili.
devsi moga sobie mowic co chca, ale to nie oni ustalaja zadania w rajdzie dla druida poki co tylko raid leaderzy. A prawda jest taka ze podobnie ubrani i takim samym skillem w rajdzie to:
- rogue > cat form
- mage/lock > oomkin
- warrior > bear form
- priest > druid ale tu roznica jest najmniejsza do tego ten instant heal, combat res i heal over time.
Czy znasz kogokolwiek po za toba kto sie nie zgodzi z ta teza?
Khebeln napisał(a):
Odpowiednio uzbrojona z odpowiedimi talentami moge być top DD.
wspolczuje bycia w takim party jesli jestes top dd bo to tylko znaczy ze mmiales party/raid z gimpami