Scorpio napisał(a):
Ludzie ktorzy nie graja czynnie w FF XI powinni ograniczyc swoje wypowiedzi na tym forum do minimum lub wogole ich unikac poniewaz to forum przeznaczone wlasnie dla graczy FF XI
A ja się znowu tak często i wszędzie udzielam, że normalnie w każdym temacie jest po 20 moich postów minimum. To jedno, a drugie - Jestem graczem FF. Nie wywalaj mnie z forum tylko dlatego, że nie moge sobie obecnie pozwolić na grę. Mam zainstalowaną i płaciłam regularnie. Zawieszenie nie oznacza zaprzestania na zawsze. Nie wykłócam się. Kilka razy zjechałam kilka osób, zdarza się. Obecnie pokojowo i którys raz z rzędu tłumaczę to samo. Czepiacie się mnie ile wlezie. Mam pozytywne zdanie o cc. Kilka osób mnie irytuje, ale kto nie ma w ogóle obiekcji do CC i ludzi z tego ls, niech rzuci kamieniami, no śmiało. Piszę co chcę. Mozesz się z tym zgadzać bądź nie. I kto tu właściwie ciągnie ot? Walisz wykład jaka to jestem głupia, jaki to ze mnie cham i prostak i liczysz, że tym samym zakonczysz ot? Nie będę Cię obrażać, praktycznie Cię nie znam. Daj się wypowiadać każdemu, a nie tylko tym, którym czas pozwala na grę.
PS: Tyle razy się powtarzam, ze może załóżcie temat "kłócimy się z Loth" jeśli tak bardzo tego pragniecie, bo po każdej prawie mojej wypowiedzi w jakims temacie, zaczyna się ta sama gadka o tym, jak to nie powiinam się udzielać, bo nie gram obecnie w FFXI. -_-'