Sadze ze dla rogue wyglada to tak:
15agi = 1,07dps = 0,52%crit = 1,03% dodge
MacDwain napisał(a):
Combat... No tak - na AB zazwyczaj sie w kilku atakuje albo w kilku broni - wtedy combat naprawde pokazuje swoje oblicze - maszynka do zabijania, nie ważne, czy stoisz przed czy za kolesiem, wpadasz na przeciwnika i go zabijasz - dmg wyciągasz jak na mobach i co tu dużo gadać - miło mnei ten build zaskoczył jak ostatnio wlazłem na AB. Tym bardziej, ze mozesz śmiało atakowac warków, Adrenaline Rush to piękna sprawa na tych plate.
@2540 - ten Twój "najlepszy" build jest dobry pod solo PvP - mnie denerwowało w nim to, że musiałem kombinować "od tyłu" - a na BG mało kto stoi i czeka, w dodatku jak nie wejdzie crit z ambusha to bieda straszna, ale jak sie widzi pijącego clothera z mniej niż 75% życia, to wiadomo, jak przebiegnie walka
Bardzo mnie zaskoczylo stwierdzenie "wpadasz na przeciwnika i go zabijasz". Przydalby sie jakis glebszy opis do tego, no i czy przeciwnik ma klapki na oczach czy nie.
Zreszta pisanie takich rzeczy jak:
-że musiałem kombinować "od tyłu"
-jak nie wejdzie crit z ambusha to bieda straszna
-Tym bardziej, ze mozesz śmiało atakowac warków, Adrenaline Rush to piękna sprawa na tych plate.
jest dla mnie jednoznaczne. Proponuje zerkanac na dowolna stronke ze skilami rogue, bo rogue to nie jest sam ambush.
Jesli sama adrenalin chcesz zabic warka w plate to naprawde zycze powodzenia, mooooze przezyjesz 8 sekund tej walki przy dobrym wietrze.
W miedzyczasie sciagnij z warcraftmovies.com pare filmikow pvp rogalami, typu roguecraft, niezle pokazane jak uzywac i jakich skili, poza ambushem. Jak juz troche sie zaznajomisz to luknij na Feel the Pain.
A tak od siebie poza tematem, to proponuje BWL - Episode 2.avi , bardzo ladnie zrobiony filmik, u mnie w pierwszej trojce najlepszych.