Hmm
Po oblookaniu stronki musze powiedzieć że raczej średnio to widze. Nic konkretnego nie wynika z tekstów, które się tam znajdują. Przeczytałem m.in info o mechanice gry i kilka innych, ale znaleźć można w nich głównie dużo obietnic i przechwałek jaki to ich tytuł ma być rewolucyjny.
Szczególnie "mechanika gry" jakoś niespecialnie mnie przykonuje. Do tego widze tam sporo sprzecznych lub nierealnych załoźeń.
np:
-Pomysł jedzenia/picia (to jeszcze ujdze) i spania (-_- to co? ileś tam godzin gry a potem "obowiązkowa" przerwa? Ja rozumiem realizm, ale... )
-(z FAQ) Rany obniżające max poziom hp który powoli podnosi się z powrotem, oraz założenie że 1/2hp = idź zrobić sobie log out na jakiś czas (WTF O.o)
Argh właśnie doczytałem natemat śmierci:
-"Respawn trwać może nawet do 40 minut. Czas czekania jest losowy, a wytłumaczony jest na różne sposoby, które odkryjecie w grze. Gdy postać zginie najlepiej jest odpocząć chwilę od komputera."
(Edit: Szczególnie w połączeniu z open pvp jakoś tego nie widze... Log in, Die to pk owning newbies, log out for 40min rotf"
Można by tak wymieniać. Gra jest chyba w naprawde wczesnej fazie, ale z takimi założeniami to chyba bardzo małą grupkę hardcorowych fanów sobie znajdzie.