Vorten napisał(a):
Tak czy siak jest to dla mnie bezsens, jeżeli nie masz dużo wolnego czasu to nie zdobędziesz rangi wyższej niż 10-11 czyli pierwszy blue set - tylko co z tego skoro tier1 czy itemy typu stronghold gauntlets/lionheart chyba lepiej isię sprawdzają. A mount? Imo w tym czasie zarobisz na 2 normalne.
Sorka z tak 2 posty pod rzad, ale ten byl szybciej pisany niz moj, a chcialbym sie odniesc do niego.
Otoz, tu masz racje, ranga powyzej 11 to jest 12-15h/dobe siedzenia w BG ze zgrana ekipa. Na wiekszosci serverow nie warte swieczki.
Co do mounta, znam farmera, z mojej gildii, farmuje sobie mining, wyciaga na tym jakies 300golda na dzien. Okupuje mithril oraz rich thorium, zna na pamiec lokacje. Ja farmuje juz pare miesiecy rank z 10 na 14 i jakos nie moge, przeliczajac to na gold, mialbym jak on, ponad 10k, a mam niecale 2k.
Najpierw trzeba okreslic co to jest skill, czy jest on w jakims stopniu zalezny od itemow, czy nie. Ja nie jestem tu od wymyslania sprawiedliwego systemu honoru, ja place za to i tego wymagam, a jak to ma byc zrobione, nie wiem, i mam to w dupie:) to po prostu ma dzialac jak nalezy, niech staja na glowie.