konrador napisał(a):
To gratuluje. Wypowiadasz sie na temat czegos, o czym nie masz zielonego pojecia :< ... Do tego dochodzila jazda z zawrotna predkoscia po scianach i sufitach - mmmm. Bandits i Interstate to bardziej strzelanki niz tradycyjne samochodowki.
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie lubie jeżdżenia samochodem po ekreanie? Choćby miał stealth, lufę od czołgu, skrzydła od samolotu i umiał skakać jak ten z moon patrol - to ciągle jest jeżdżenie po ekranie, które jest dla mnie
nudne. Żadna z cech, które wymieniłeś w tych grach mnie nie pociąga. To o czym piszę to ciągle moje zdanie o grach jeżdżonych. Teraz zaczynam wypowiadać się na temat AA (chyba muszę tak zaznaczać bo jakieś trudności z interpretacją na tym forum bywają):
Oglądam Wasze screeny i ta gra jest po prostu brzydka. Nie wnikam w treść, gdyż tej nie znam. Generalnie rzecz wygląda jak AO z dodanymi efektami rozmycia na swiatłach pojazdów. Chyba, że tylko screeny tak kiepsko wychodzą lub takie macie ustawienie szczegółów. Ten screen z babeczką w niebieskich okularach: kanciasty model postaci z dłońmi jak łopaty, totalny brak trawy, tekstura ją zastępująca wygląda jak zrobiona w 1998 roku. Kiepsko jak na nową produkcję ale rozumiem, że to ciągle jeszcze faza beta i sporo się może zmienić.