ech... odpisze... W zasadzie mozna przyznac racje, ze z powodu popularnosci WoWa gra w to wiecej idiotow niz w inne gry ale uwazam, ze proporcjonalnie bedzie tyle samo, gdzies tu czytalem o ogolnie graczach Warcrafta, zdaje sie cos ala gowniarzerii, ktora przeszla do WoWa, mam nadzieje, ze zaprzeczycie, ze w gry typu W3 graja tylko debile i gowniarze
I tu rada dla graczy WoWa, ze nie ma co na takie hmm troche niewlasciwe slowo, "zaczepki" odpowiadac. Co do innych graczy/forumowiczow proponuje by tak czesto nie przypominac ilu to idiotow gra w WoW.
Co do forum, ktos napisal tak w innym temacie ale moim zdaniem pasuje bardziej do tego...
Sargeras napisał(a):
Widzę, że znów się zaczyna głupie udowadnianie, że moja gra> twoja gra, forum, gdzie ja się udzielam> forum, gdzie ty się udzielasz, bo u ciebie jest więcej idiotów. I to poczucie "elitarności" opierające się na tym, że u mnie jest 1/10 userów niż w WoW i "darmowe".
Uwazam, ze cos w tym jest. Jakas czesc forum uwaza sie za elitarna itp. Uwazaja sie za osoby lepsze od innych... jakby oceniac to mozna bylo przez internet nie znajac w ogole czlowieka. Np. taki Xanth, oczywiscie na moje posty nie odpowie, bo nie bedzie sie znizal do mojego poziomu, podobnie jak nie chce podjac dyskusji z Markiem, odpowiedz taka jak "nie bede sie znizal do twojego poziomu" jest banalna i jakze latwa do przewidzenia... Nie wiem tak fajnie jest wywyzszac sie nad innych, byc zlosliwym i oczywiscie nie zaprzeczac temu... Co do mojego spamerstwa, przyznalem sie, ze popelnilem ten blad ale przynajmniej umiem sie do czegos przyznac a elita juz tego nie potrafi.
PS. Carnillon--> wtf?! co ty masz w avku