szwejos napisał(a):
Mam pytanie o reputacje w Darnassus, chciałbym ja podnieść mam aktualnie 9100/12000 ( honored ) . Jakie są sposoby, jakieś powtarzalne questy czy inne metody by to zrobić? Intensywnie zbieram kasę na epickiego mounta i chciałbym by on kosztował mniej niż 900. Z tego co mi się wydaje to można cenę zbić do 700 ale nie wiem dokładnie jak. Za reputacje -100 ? I czy za rangę wojskowa też mi coś odejdzie ? Jeżeli ktoś mnie może oświecić byłbym wdzięczny.
za honored w miescie -10%, za 3 ranke w pvp - 10% i sie te 2 kumuluja, znaczy sie epika mozesz miec za 800g. Teraz av kozka epic jest za 640g, ale trzeba miec exalted, za 11 ranke dostajesz mozliwosc kupienia mountow po 90g ale pvp type ( troche inaczej wygladaja, nie znaczy ze gorzej).
Co do podnoszenia na av repa, to sie oplaca tylko z if i ew z sw, z darna nic nie daja ( tylko za oddawanie troli), jak to po stronie hordy wyglada nie wiem.
Najlatwiej z darnasus teraz podniesc rep przez zabawe w war efforts, bardziej sie oplaca , mniej kosztuje, a jeszcze dostajesz itamzory. Ew oddawaj runecloth jak sie war efforts skonczy do kolesia w darnasus ( ale taniej wyjdzie kupienie 2 mountow po 800g, niz zrobienie calego revered i exalted...)