Opi ma rację. uważam, że kupowanie wszystkiego to pierwszy krok do późniejszego kupowania gili od gilsellerów. po co farmować składniki, po co skillować kraft jak można kupić 100mln G i wszystko sobie kupić.
najlepiej wyrobić sobie nawyk farmowanie wszystkiego co się da sfarmować łatwiej czy trudniej.
nie zapomnę jak BARDZO chciałem Holy Phial dla mojego PLD, który kosztował 150k. nie miałem tyle kasy więc któregoś dnia namówiłem Colda na farmowanie na NMie. wtedy nie mieliśmy szczęścia właśnie ze względu na gilsellerów kórzy farmowali ten naszyjnik. po paru dniach poszedłem sam, na szczęście byłem sam na czatach. po 45min czekania NM popnął, claimnąłem i ubiłem dostałem upragniony drop. ci, którzy farmowali coś dla konkretnego dropu znają uczucie jakie towarzyszy udanemy kampowaniu i dropowi.
od siebie: farmujcie wszystko. jesli sobie nie możecie poradzić ze względu na za wysoki lvl mobków zawsze w miarę możliwości jestem gotów pomóc
BTW. Huck mówiłeś coś o mini-trip dla nowych lvl 23-30, ale nie widziałem żadnej deklaracji. to miał być temat żeby zaproponować pomoc OR WHAT?