nie rozumiem jak niby ma sie ten hellcośtam do cRPG ?? przecież to jakaś fpp/tpp , co z tego ze są potworki , albo jakaś tam fabuła (nawet nie chcialomi sie dwiedzieć jaka ) skoro biegasz z bronią ... i to ma być konkurencją dla D3 ... do którego mi wcale mi sie nie śpieszy bo teraz gram tylko w mmo a ze wspomnień dla mnie nadal D1>D2 (cociaz w D2 grałem bardzo dużo wiecej napewnoniżw D1)... nie wiem czemu, bardzo możliwe że D1 jedna z moich pierwszych gier w jakie w życiu grałem , zapadła baaardzo głęboko w pamięć i ten klimat jak sie szlo na diablo pierwszy raz mmm ^_^ wspomnienia z dzieciństwa
...
edit ... wogóle czasami myśle że chętniej pograł bym w jakiś cRPG w rzucie izometrycznym ( z ładną grafiką ale jednak w izometrycznym) a nie w 3D, grałem w gothica morrowinda itd itd , gierki fajne , ale świat 3D narazie wygląda dla mnie nadal martwo i sztywno , chociaz gothic >morr
w mmo 3D sprawdza sie wysmienicie , alew single jakoś tak średnio
edit2 ... chociaz w morrowindzie bardzo podobaly mi sie addony (kupcy na drogach itp to bylo zajebiste) , ale nigdzie nie chodzą spać , co zakręt to super tajny grobowiec ,,, troche sie przyjadlo