konrador napisał(a):
embe, obawiam sie, ze twoje pojecie o dobrych mmo, oferujacych prawdziwa roznorodnosc i ciekawy swiat gry (dajacy nam wiele mozliwosci) jest mocno ograniczone i obraca sie mniej wiecej wokol klonow EQ.
Trudno napisac ale sa to moje osobiste uwagi i wymagam od gry przyjemnej zabawy, czyli musi byc ładna grafika, jakis sens w grze, a nie tylko bicie miliona jednakowych mobów i co najwazniejsze mozliwosc gry godzine jak i dluzej, a nie odciac sie od swiata na 20 godzin dziennie.
Grałem w wiele gier i najlepiej pasuje mi WoW ale tylko do 60lvl, potem nuda, L2 ale na orginalnym serwie ma jakis sens ale to tez tragicznie nudne, teraz zobacze RF online i zobacze co to warte po 30 dniach, nigdy nie slucham rad innych i recenzji bo to bzdury.
Przymiezalem sie pograc w SWG ale wlasnie opinie po zmianch zniechecaja, wiec nie pozostaje jak kupic gre i sprawdzic
Co mozna napisac o grze po ogladnieciu paru minut filmiku, no jedynie napisac ze grafika slaba, sztucznie poruszajace sie postacie, a to co w plotkach rozpuszcza producent lub chcialby osiagnac to sc-fi i nie pozostaje nic jak czekac, a czekania duzo po pozycji bedzie wchodzic masa, ciekawe tylko kiedy cos bedzie konkretnego.