Dostalem od dobrej kolezanki email, ktory na pewno nie jest fake i zostalem poproszony o niewielka propagande w tej kwestii, wiec to robie.
Cytuj:
czesc,
moja kolezanka dowiedziala sie ostatnio, ze jest chora na stwardnienie rozsiane. Jest to choroba na dzień dzisiejszy nieuleczalna. Leczenie polega na łagodzeniu jej przebiegu,
zmniejszaniu częstotliwości i siły tzw rzutów choroby Leczenie to jest bardzo drogie, dlatego założyła specjalne subkonto w
Polskim Towarzystwie Stwardnienia Rozsianego (towarzystwo pożytku publicznego), na które osoby,
które mają chęć i
możliwości mogą wpłacać pieniądze na leki. znasz kogoś, kto np mógłby na ten cel
przeznaczyć 1% podatku, albo ma jakieś inne możliwości lub zna kogoś takiego? Jeśli tak, to podaj
mu proszę ten nr.
BGŻ III oddział Warszawa
35 2030 0045 1110 0000 0009 6960
z dopiskiem Na leczenie i rehabilitację Aleksandry Resztik
gosia krol
P.S1. mam dokladne informacje co i jak z tym 1% i moge przeslac jesli ktos nie wie o co chodzi. moj mail:
mmakmakk [malpka] o2 [kropka] pl
Pamietam, ze akcja oddawania krwi o rzadkiej grupie odniosla na tym forum skutek (moje dwie siostry oddaly), wiec mam nadzieje, ze i to nie obejdzie sie bez echa. Zadnych szczegolow nie znam, po wiecej najlepiej bedzie jak napiszecie do Malgosi - adres podany.