Neonin napisał(a):
No ale ja się tu wymądrzam zaraz mnie doświadczeni lockowie zjedzą:)
@Qraczek powiedz mi z punktu widzenia maga - co bardziej boli:) silence na fire czy frost?
@Sirek a nie grasz czasem na doomhamerze?P)?:)
A tak poważniej moje opisy dotyczą mojego lvlu i moich doświadczeń. Natomiast z obserwacji dueli przed IF i wywiadu osobistego (znajomi którzy mają 60 lvl) to co opisałem jest możliwe do zrobienia. Jak dobiję do 60 (w moim tempie to jakiś koniec września pewnie:)) to nie omieszkam się odezwać
Odpowiadajac szczerze-
Z punktu widzenia maga to najbardziej boli mnie to co nie sklada sie po 2 frostboltach (pierwszy w owce, drugi z POMem) i fireblascie (opcjonalnie CoC). Czyli wszystko
Ja generalnie nie lubie PvP, a Lutusowi kiedys za wymyslenie tego serwera nawymyslam (chociaz nie ukrywam, ze patrzac troche szerzej niz WoW to jestem z tego zadowolony).
A juz na wyzyny PvP wspinam sie jak mnie jakies kanalie z hordy zatluka jak spokojnie lvluje sobie kolejnego alta. Oczywiscie nic nie mam przeciwko "fair fight", ale jak mnie 3 atakuje jak mam moba na sobie to wtedy pozostaje mi tylko przelogowanie sie na maga i zemsta. Ostatnio mnie wlasnie lock w Tanaris ganknal - szkoda ze mag ma kamien w Gadget zbindowany. Bylem tam jakies 1,5 minuty pozniej. Co ciekawe koles szybko zorientowal sie o co chodzi, bo po powrocie na warka to nawet mi sie klanial
Odpowiadajac merytorycznie-
To na pewno zalezy od specu danego maga