OMG ! O_O
trzewiak - imho nie powinienes jednak przytaczac klotni pewnych ludzi, to ze ja i RHaegal czasami sie poklocimy to ma tez dobre odbicie, bynajmniej dla mnie, bo ja dostrzegam po calym tym w sumie nie potrzebnym balaganie, ze czlowiek czasem przesadza, moze i ma racje, ale zapomina sie ze druga strona, moze tez miec racje i czy to nam sie podoba czy nie. Nobody's perfect czy jak kto woli Errare humanum est
Po calej tej sytuacji kiedy czlowiek sie loguje do gry i widzi debilny /lsmesg to ma chec zostawic to wszystko. Na szczescie caly LS to nietylko 1 czy 2 osoby, to grupa jednak wielu ludzi, ktorzy sa tez tak samo rowni jak i wszyscy inni. Podobnie jest z grupami na pewne eventy, nie mozna jednak rzucac wszystkiego bo ktos ci sie nie podoba albo kierujac sie chwila emocji rzucasz to wszystko. Sa oczywiscie chwile depresji, nieukrywam sam takie czasami posiadam. Moze spowodowane jest to zbyt wielkim obciazeniem w realu itp, ale nie zwalnia to z pewnych zachowan jakie czlowiek powinien miec
Community to jednak pewni ludzie, ktorzy nie musza ponosic konsekwencji z klotni kogokolwiek. Jak mi ktos powiedzial zawsze mozna kogos wrzucic na /bliste i po klopocie.
Nie wiem mimo ze czasem pokloce sie z Rhaegalem, moze i dosc ostro, to na swoj sposob jakos go tak lubie
Jest b. dobrym graczem i musze to mu przyznac
A co do samych klotni, to z nich trzeba wyciagac wnioski, nie oceniac powstalego balaganu, raczej skupic sie merytorycznie nad problemami i sprobowac spojrzec na drugich poprzez ich oczy, co jest czasami trudne
Reasumujac z Rhaegalem znamy sie jak dwa lyse konie (tak mi sie wydaje) to tez mozemy sobie ostrzej podeliberowac
w koncu ponad juz 2 lata gry, na dobre i na zle LOL
Have Fun !!!
ps. nie wyciagaj pochopnych wnioskow na podstawie klotni dwoch ludzi, nietylko oni tworza cale community CC, dont forget it !!! (I forgot it, it's a shame :/ )