LOL Stok !!!!!!!!
Zajebistego masz avatarka LMAO !
Kassei - uwierz mi ze ja tez nie chce robic WHMa a tym bardziej RDMa to sa tragiczne joby, nie ze wzgledu na nude, wrecz przeciwnie, odpowiedzialnosc najwieksza, roboty zajebiscie duzo i masz ciagle opierdzielanie jak z czyms sie spoznisz
czyli non-stop-color haha LOL Dlatego BLM jako ze na exp pt ma w sumie nie za wiele roboty, aczkolwiek stunowanie, elementarne debuffowanie no i przede wszystkim MBurstowanie to czesto musi na dupie siedziec, aby MP refreshnac. Natomiast poza exp pt jego rola jest wszechstronna i uwierz mi wcale nie ma lekko
Dojdziesz do lvl w ktorym bedziesz gral z ludzmi roznych jobow i bedziesz widzial ze nie jest prosto
Gebneralnie FF11 to gra w szczegolnosci w pt i tu musi byc jak w maszynce, jesli jeden z trybikow sie posypie to moze sie cala ta maszynka rozwalic, dlatego wazne jest zrozumienie swojej roli w pt
Sam to przechodzilem i ty tez to teraz przechodzisz, aczkolwiek zycze ci wytrwania w tym co robisz bo naprawde warto, FF11 to taka specyficzna gra, gdzie masz najwiekszy kontakt z innymi graczami, bo w 90% musisz pewne rzeczy zrobic w pt
Ja mam fun wielki szczegolnie jak jest luzna atmosfera, to expujac sie naprawde niezle mozna wyluzowac, a nie zanudzic