Shadhun_ napisał(a):
Cytuj:
I nie wiem gdzie wy tu widzicie exploit
Normalnie, myslisz ze skill FD zostal stworzony zeby mozna bylo stawiac frost trapy w walce ? Nie sadze. Jest to typowy exploit. Blizz go nie naprawi bo boi sie placzu wszystkich wielce "skillowych" hunterow ktorzy moze byli by do pokonania przez klasy meele bez tego comba. W tym momencie zabicie rogiem huntera graniczy z cudem (moge liczyc na to że nie ma scatter shota, blizz mi ta nadzieje zabierze w next patchu).
W jakiej walce ? Powtarzam, FD hunt wychodzi z walki, jest OOC moze stawic trap, EOT. Takie gdybanie jakie mialo byc zalozenie FD mozna sobie o dupe rozbic, jak bede mial informacje od projektantow tej gry to mozemy podyskutowac.
Warek
Jak hunt moze zabic warka ktory mu walnie charge + hamstring? (nie mowie o duelach gdzie 99% huntow stawia trap 10sek przed rozpoczeciem) Wingclip powiadasz, hamstring ma dluzsze dzialanie. Counterattack (talent point)? Tylko po parry. Scatter shoot (talent point) bardzo fajne, oddale sie na 5m jak mam zalozonego hamstring. Intimidation (talent point)? Moze byc dodge, parry etc. Improved Concussive Shot (talent point), super ekstra jak zdolam odejsc od warka, strzelic i modlic sie zeby akurat zadzialalo. Deterrence (talent point) ? Kolejne super ekstra, automatycznie podpisuje na siebie wyrok smierci, Overpower. Nie zapominajmy o Intercept warka... Nie raz zabilem warka w samej walce melee, ale to bardziej podchodzi pod farta bo melee warka > melee hunta w kazdej sytuacji.
Rog
No coz, maja ciezko, nie bede tego podwazal - flara, mark, etc czynia z hunta killer rogue. Zobaczymy po revampie, przed revamp huntow oni tez nie mieli latwego zycia z rogalami. Jedna uwaga tylko, jak widze rogala ktory stara sie zabic hunta bez crippling poison czy jakiejkolwiek proby stunlocka (mysli ze ambushem zabije hunta) to robi mi sie go zajebiscie zal.