kreda napisał(a):
To sproboj zrobc raid beaz healera:P
healer healerowi nie rowny. paladyn szaman, szczegolnie druid doskonale supportuja priesta z tym ze tymi klasami da sie grac "normalnie". priestem NIE. byla kiedys taka anegdotka o wymaganiach jakie musza spelniac ubiegajacy sie o przyjecie do jakies tam gildi. min. pisalo: " --umiejetnosc wyfarmowania 50 g tygodniowo ( nie dotyczy priestow)"
niestety priestem ( niemowie tu o postaciach w pelnym tier 2 z bulidem na shadow, czy setem za 14 range bo to zupelnie inna bajka, taaak slyszalem o 4 dmg w bwl i widzialem filmiki z Zazem czy kims tam
) nieda sie efektywnie grac solo. nieda sie efektywnie farmowac niczego wymagajacego zabijania mobkow. nieda sie efektywnie robic questow. ale za to zadne 8k z shadowbolta czy innego "balla" nie sprawia takiej przyjemnosci niz krotkie thx/dzieki/hug od maga ktoremu wlasnie uratowales zycie bo dostal krytyka, wiedzial ze niepodlea pod zaden healchain, bo niestety jest poza zasiegiem healera swojej grupy, wiedzial ze niema sznas na combat res, wiedzial ze jest w moim zasiegu ale niestety ja leczylylem MT, coz na FA mial cooldowna wiedzial ze doty zezra mu 15 % hp ktore mu zostalo za pare sekund, byc moze zdazyl by sie wblinkowac w zasieg healchaina, byc moze..... nigdy sie o tym nie dowie bo dostal FH + decursive + PW:S
po paru sekundach zobaczylem na na whisp: dziekuje
i mialem w dupie ze o to jedno combo mogl pasc tank i wipnac caly raid. jestem priestem/holybotem. zrobilem to co do mnie nalezalo
ile razy Wam rougowie/hunterzy i inni ktos za cos podziekowal?
z kolei gra pvp priestem rowniez jest jedyna w swoim rodzaju..... nic nie sprawia wiekszej przyjemnosci niz stanie w srodku walki i leczenie wszytskich dookola..... leczysz leczysz i nagle kidneyshot/cheapshot czy jak to sie tam nazywa
zgine czy nie..... NIE bo jestem priestem i momentalnie dwoch tlukacych mnie rouge zostaje zchargowanych przez warka, zestunowanych przez rogue zdazowanych prze huntera itd. itp.
w miedzy czasie ktos odpala na mnie FA, drud rzuca HoTa a ja sobie dalej spokojnie lecze raid
jak to mowia MC xxx g za naprawy Onyxia xxx g za naprawy widok biegnacego na sprincie rogue chcacego odpalic na mnie FA zebym nie tracil na siebie many BEZCENNY
HOLYBOT RULEZZZ