esiu92 napisał(a):
czy moze inaczej kim najlepiej byc jesli chce sie grac trollem ??
najlepiej to byc internetowym trollem lol
Cytuj:
a gdy pojawily sie pierwsze p servy na ktorych mialem przyjemnosc (moze nie az taka bo wiekszosc niechodzila <ktos spyta ale dlaczego gram na p servach skoro moge zaplacic i grac na oficjalnych... a no ja jestem mlody jeszcze i niemoge zarobic na abonament i inne a starszych niestety na to niestac bo uwazaja ze mozna za te pieniadze kupic cos bardziej wartosciowego niz strate mojego czasu>)
masz racje to strata twojego czasu uzerac sie z priv servami.
esiu92 napisał(a):
Bledy zdazaja sie kazdemu (no nawet mi niegadaj ze nigdy jakiegos niepopelniles), czasami idiotyczne tematy maja sens tylko inni go niewidza. Na odwal pisze bo myslalem ze ludzie tego juz nieszanuja a sie mylilem, kiedys mi mowiono ze ludzie niemaja szacunku do ortografi, nieplacze ze mam 14 lat i ze rodzice musza na mnie ciezko pracowac... Szanuje to bardzo i sam sie staram cos zarobic bo co do "leniwego tyłka" to jak myslisz ze nigdy niezbieralem....
NIE z czasownikami piszemy
osobno, Pani w szkole nie mowila?
Highlander napisał(a):
graj rasa, ktora najbardziej Ci sie podoba wizualnie i tyle, rasa nie ma wielkiego znaczenia... w sumie ma bardzo nikle, a jesli bedziesz grac trollem to bedziesz troche unikalny...
koles na moim serwie mial trolla warriora i wymiatal... paru dobrych magow tez sie znalazlo.
dokladnie jedyne bonusy dla warriora ma:
- undead - WotF (przy braku fear ward'a dosc fajny bonus)
- tauren - 5% stamina
i to tyle