Cytuj:
Prawda taka ze ci co maja problemy teraz - to glownie z wlasnej winy.
Prawda jest taka że obydwie strony wykazały się brakiem profesjonalizmu (o ile graczowi można jeszcze wybaczyć, bo ma prawo zapomnieć, nie mieć obeznania z takimi sprawami lub cokolwiek innego losowego mogło się stać że nie ma teraz tych danych jak format, przeprowadzka, amnezja - cokolwiek), o tyle gigantowi jakim jest ncsoft nie powinno to ujść na sucho. Ludzie (nawet ci co nie złamali EULA i nie kupili konta za $ czy andene - nieważne) i byli prawowitymi właścicielami konta stają w obliczu utraty swoich char`ów co jest bardzo niefajne dla każdego kto wie z czym rpg się je. Znacie ten stres?
Tak się poprostu się nie robi, a raczej powienienem napisać do takich sytuacji nie powinno się dopuszczać - za coś kurwa biorą kase jacyś tam panowie prawda?
Jest po 1 w nocy i bartz jest wyludniony, ci co odzyskają konta bo litościwie ncsoft rozpatrzy ich wniosek pozytywnie "może" jeszcze pograją - kiedy nie wiadomo, czy odda im ktoś kase za abo. - hmmmmm no właśnie.
Mi się udało - nie pytajcie jak to był czysty fuks że jakaś niewidzialna siła kazała mi skatalogować pewną rozmowę przez MSN sprzed 2 lat, nie stracic tego pliku do tej pory i do dziś nie wiem jak mój młodszy brat odszukał go na kompie.
A odpowiedz na swoje hint question czy jak oni to nazywaja zgadłem też jakimś przebłyskiem geniuszu.
Poprostu czysty fuks (znowu!) ale gram dalej.
...to kto jest in a kto out?
bo juz się zgubiłem.
Itachii - IN.
PS. Pozdro dla Katanki - powodzenia z klanem, mam nadzieje ze zagubieni członkowie się przekopią przez utrudnienia NC. BTW - wędkarstwo - zajebista sprawa, wiem coś o tym