Opi >>> rewelacyjny ( ponownie ) pomysl na "scalenie " naszej ekipy jeszcze bardziej
boje sie tylko , zebys w pewnym momencie nie wkurwil sie >> jak wtedy >>> bo wiesz , ze czasem nasze polskie narzekanie potrafi naprawde do szalu doprowadzic . wychodzisz z propozycja " zjednania " i wybrania jakichs celow .... wiadomo , ze sam sie tym nie zajmiesz ... cieszy mnie ten pomysl i to ZE NIEKTóRZY ZACZYNAJą SIę POWAżNIE ZASTANAWIAć ,żE TO MOżE SIę UDAć .... ja sam teraz jestem w kropce jaki HNMls wybrać ... ale szczerze mówiąc .... poczekam
zobaczę jak CC potrafi się zebrać razem
Lesiu >>>> ja tez marze o tym , zeby kiedys na fafku czy nawet na Behemocie czy Ada.... przy claimie i wygranej bylo " ZIELONO " od CC
( byloby gadania w takim DH czy CaE
) ....
jednak ............
boje sie ze bedzie nas za malo ...... NIE dlatego , ze malo jest lvl 75 w CC tylko wlasnie dlatego , ze malo jest gotowych na takie wyzwanie .
rosnie nowe , pokolenie graczy z 75 ... prysiu wraca ( next blm ) , w tej chwili nie sposob wymienic reszty , ale moze ta idea zmobilizuje ich do szybszego osiagniecia pulapu chocby 70+ ??
jednakze ... w najgorszym wypadku >> pozostaje " fuzja " z innym LSem o podobnych marzeniach
to tez dobry pomysl i jak na razie sie na to PISZE ....
odchodzac od tematu ..... NO REAL LIFE ..... zastanawialem sie nad tym jeszcze jak bylem w RB ...byly takie osoby , ktore siedzialy ING caly dzien ..... my >> CC nie mamy "takich mozliwosci "
kazdemu moze cos wypasc , kazdy ma prace >>> wtedy >>> badzmy elastyczni i wyrozumiali >>> bez zlosci >> to moze dluzej "poistniejemy "
sorry za dluuuugi post [/url]