Razparuk napisał(a):
Alucreid napisał(a):
major76 napisał(a):
Szu napisał(a):
majorze ja do twojego klanu nic niemam,tylko do ciebie za co to wiesz ...
Wiec takie twoje teksty sa powiedzmy zalosne
eot
za ludzi z DoV ktorzy kupowali adene na ebaju i jada powerleveling/l2w ? rzuce tu screeny i na jedno i na drugie w swoim czasie.
edit:
ok, zeby nie przedluzac flame - screenow z ebaja poki co niemoge, powerlvl nie chca mi dac ludzie z klanu zebym nie flejmil, w kazdym razie i jedno i drugie bede mial.
eot
OMG i co ze ktos ebayuje? Ze kozysta z plvl?
Jak kogos stac na Ebay to ZAJEBISCIE DLA NIEGO, osobiscie jakbym sral kase, tez bym sie nie jebal w crafty & handel, tylko sobie kupil adene, ale mnie nie stac na to.
A co do samego plvl, dlamnie wazniejsyz jest czas, i jak moge dostawac exp w czasie kiedy robi cos innego to jestem calkowicie na TAK.
A jak ktos mi wypomni "ty byles plvl i gowno wiesz", dostanie prosta odpowiedz, masz 78? nie to nie zabeiraj glosu i exp sobie dalej, ja w tym czasie bede robil cos ci mi sprawia wieksza przyjemnosc.
Czytam to i włos sięjeży na głowie...
gra nie sprawia ci frajdy? QUIT...albo WoW lub inne G...
Plvl i odpowiedx do kogoś masz 78 to szczyt chamstwa i tyle....
Pve mi ne sprawia przyjemnosci, przynajmniej na dluzsza mete.
Nie potrafie juz orac w ejdnym miejscu 10h.
A tak przez te 10h moge isc w kumplami na piwo, a ty w tym czasie mozesz orac recznie, jak kto woli.
phist napisał(a):
Niekoniecznie zajebiscie, zero przyjemnosci z gry.
Dzieki ebay skracasz np rok grania do 5 minut (2 minuty szukasz karty kredytowej, 3 minuty kupujesz adene), co jest 'zabijaniem' gry imo.
Powiedz to Sharifowi.
A tak z ciekawosci,moze bys chcial se kupic ant earring+arc mace w/acu?
Pewnie bys chcial ale to ponad twoje mozliwosc patrzac na ceny, a taki ebayer se kupi i ebdzie mial ulatwienie.
Ty bys musial ostro zapierdalac zeby potem to dropnac
Phist napisał(a):
I odrazu sprzedal konto bo nie mialbys co robic. Jak dlugo sie mozna pvp'owac bez expienia, robienia kasy?
Z toba juz sporo gadalem na temat high lvl, i wiesz ze w l2 dlamnie liczy sie TYLKO pvp, pve czemu nie bedzie cza odrobic %, nie widze problemu.
Ze znajomymi bedzie fun.