Fabianek napisał(a):
Demandread napisał(a):
pve wymaga imba skilla, lol. Owned by Fabian.
err....
:o mam nadzieje ze z twojego belkotu wyciagnolem cel twojego posta.
mc to zaden skill pugi w tej chwili bija ragnarosa, kiedys owszem ale teraz imho ubrs 5ppl lub scholo/strat 3ppl > mc 40ppl jak chodzi o poziom trudnosci. A wracajac do tego czy pve wymaga skilla hmmm za lowienie ryb w instancji nie dostaniesz rewarda, ale za lowienie ryb na ab jak najbardziej dostaniesz honor.
Dracos napisał(a):
Purge jest ostro przerklamowanym skillem jak ktos mysli to dawno doszedl do wniosku zeby uzywac 1st rankow skilli
err nie wnikam czy jest przereklamowany wiem ze sciaga: NS,Reju a to oznacza ze rzucony we wlasciwym momencie oznacza dla mnie brak instant heala a to boli szczegolnie na bg, ze juz nie wspomne o tym ze sciaga innervate.
Podejrzewam, ze ludzie, kt. robia naxx ze spokojem stwierdza, ze BWL czy AQ tez nie wymagaja skilla wiekszego, a jak wyjdzie BC to niejeden doda "PuGi u nas to robia" - prawda jest jednak taka, ze nie wszedzie pugi lataja na ragne, a niejedna gildia poczytuje sobie za wielkie osiagniecie ubicie go. Moze w WoF jest jak mowisz i pugi jada z mc jak chca, w WoW, w kt. ja gram tak nie jest.
I nie, za lowienie rybek w AB nie leci ani honor ani rep, kiedy wszyscy tak robia ( chyba, ze liczysz tickety ).
Obecnie PvP wymaga tak samo niewiele skilla jak PvE ( bo ze MC to end game PvE to chyba przyznasz ) i nie ma co sie spierac co do wyzszosci jednego nad drugim.
Peace