Na poczatek - dziendobry Wszystkim
Jestem nowym bywalcem forum, aczkolwiek z niektorymi z Was spotkalem sie juz w swiecie EQ. Niestety... mam pewien problem techniczny z gierka, ktory uniemozliwia mi zabawe. Opis ponizej... Moze bedziecie mieli jakies pomysly jak go rozwiazac?
Przez jakis czas nie gralem w EQ z braku czasu. Jakis tydzien temu probowalem go uruchomic i wszystko poszlo jak zwykle. Zalogowalem sie, wybralem bohatera i kliknalem na klawisz "Enter World".
Po 5-6 minutach... czekania... pokazal mi sie tytulowy ekran EverQuest i kolejna minuta, dwie czekania...
A nastepnie... EQ tak jakby mialo zaskoczyc... ale po mrugnieciu ekranu, pokazaniu mi przez sekunde fragmentu pulpitu (zawsze tak bylo, wtedy gdy gra dzialala tez)... zostalem przeniesiony do ekranu wyboru serwera. I tak w kolko macieju.
Odczekalem kilka dni i sprobowalem, o roznych porach dnia. To samo. Na chat spokojnie moge wejsc, ale juz do gry nie.
Wczoraj odinstalowalem EQ i zainstalowalem go ponownie. I to samo... w chwili gdy moja postac powinna wejsc do swiata gry, wracam z powrotem do ekranu wyboru serwera. Probowalem zagrac na innym serwerze, ale dokladnie to samo...
Pytanie jest skierowane glownie do graczy w EQ... Macie jakies pomysly co sie moze dziac?