Fakt jest faktem ze niby gram duzo ale nudzi sie cholernie. No bo z wiekszych rzeczy to idzie sie na HK w 3 osoby bo wiecej nie ma i szczerze mowiac jak wiesz co robic to nie musisz isc w wiecej. Wymuszenie PvP jest niestety bo kurde ciezko jest grindzic GCW. Po ciagle trobia nerf. Jednak jedno musze powiedziec ze sporo ludzi jednak gra. NIe jest to jak bylo pewnie kiedys ale Eisley cantina jest jedyna dzialajaca kantyna teraz. I ostatnio jest nawet tloczno. Problem jest ze znalezieniem dobrego grind spotu do GCW oprocz vette. Mozesz isc do Narshal bo to perm rebel i zawsze 85+ silver. Spawn nawet jako taki dobry.
DOPISEK:
Wczoraj bylem swiadkiem w kantynie w eisley jak dwoch POLAKOW, jeden czlowiek jeden sullustan robilo z siebie totalnych debili. To nawet nie bylo smieszne. Do tego w zyciu ich nie widzialem na czacie PL. MOwiac szczerze to glupio jest dostawac pozniej tells ze fajnych masz ludzi w swoim kraju :/
No ale coz na moje komentarze zeby ie uspokoili i dali na wstrzymanie chyba mnie dodali do ignore.
PS: Jesli dodadza CH i BE i tego tam ogrodnika i ten jeszcze jedn pomysl to mzoe byc ciekawie.
A jak komus sie nudzi to niech sobie moda zainstaluje co robi z musta HOTH.
Np Sher Kar tam jest chyba lodowym Krayt albo Kimmoglia. NIe wiem nie sprawdzalem osobiscie bo mi sie krzaczy z powodu zlego kompa
Ja tam gram mimo ze jest czasmi nudno ale coz lubie ta gre mimo wielu bugow
No i kurde brakuje mi tych kilku itemow
Zarobie to sie zglosze po ten Village tool do Ciebie Enhu
hehhehe