Z całym szacunkiem, ale gdyby nie Opi to to forum wogóle by nie było moderowane, bo reszta daje ciała kompletnie. Imo moderatorem powinna być osoba, która sprawdza co 5 minut co się dzieje na forum, bo potem jest taki burdel. Czasem jest, że przez rok moderator usuwa jedynie powtarzające się posty i nic pozatym, ale ma ciągle czuwać, bo to jest misja, któej się podjął na ochotnika. Gdyby te posty zostały usunięte na samym początku to by nie było całej sprawy. Można było też olać wszystko i wogóle nie komentować. To, że trolle robią czasem burdel w jakimś dziale jest chyba standardem od początku forum, czasem robią to w lepszym stylu, czasem w gorszym i niejeden raz już Beast, czy Ferg niejednego banowali. Choć autentycznie szkoda mi pokrzywdzonych osób, to zamiast mieć pretensje do Opiego, że przeniósł 8 stron flame do odpowiedniego działu, miejcie pretensje do innych moderatorów. Opi pisał, że robi przerwę w celach zdrowotnych, więc ja się zastanawiam gdzie oni wtedy byli. Choć jak wspominałem, jest mi szkoda dziewczyn, to ja ogólnie miałem polewkę czytając niektóre komentarze osób z tego działu, które były faktycznie "na poziomie". Wyobrażam sobie jaki polew miały osoby które zaczęły całego offtopa....