Jaki nerf?
Raczej na odwrót właśnie. Dodali więcej redukcji wrzucając możliwość Precision. Zawsze byłem frost, i zajebiście, ale to naprawde zajebiście rzadko zebrałem aggro robią nawet 5 critów pod rząd.
Ogólnie to piepszyć zaczynacie ;p :lol:
Frost Channeling, BoS od Paladyna i Precision którego nie mam i 3/8 NW ; możesz się zesrać na rzadko zanim zbierzesz aggro. Jeżeli chcesz podpsować jakoś konkretnie to jedziesz na 1 bonusie z NW. Jak nie chcesz to jedziesz na full dps gearze i trzymasz ręke na ice blocku. Drame niepotrzebną robicie z tym threatem troche....
No chyba, że jesteście fire lamusami to wtedy możecie sikać w majty ;p i w ogóle to l2p fire lapsy :D
Przy 620 fire dmg bez żadnej redukcji aggro na pewno zajebiście się gra. Wypas totalny. 2 crity i masz 140/90 ciśnienie bo zwipowałeś raid.
Myron napisał(a):
no ja mialem dokladnie ten build przez tydzien i powiem tak, masz bardzo duzo +% crit to bardzo dobrze
lolol,
11 crit to bardzo dobrze? kek....
pojedz na 30% do crita z talentami, to zobaczysz co to bardzo dobrze. co drugi ball masz crita o rolujesz aż ci zwiędnie ręka...
Nie widziałem w akcji magów którzy z samego gearu wyciągają 20-24% na crita. To musi dopiero boleć jak taki dpsuje... dodajesz do tego winter chilla, i jedziesz na 35% do crita w moba/bossa nie agrując teoretycznie nic jak tank jest w miare kumaty.