Czyli chcesz mi powiedziec ze nie powinnienem narzekac tylko zmienic postac? I swoje 100+ days played wsadzic sobie w dupe za przeproszeniem? Bo blizz postanowil(lub wyszlo mu przypadkiem) zrobic moja klase, ktorej tyle czasu poswiecilem, miesem armatnim nie przydatnym juz do niczego innego jak single target tanking?
Place za gre, wiec mam prawo do narzekania ze mi sie cos nie podoba. Rozumiem ze gdybym byl sam to moglbys wtracic ze chyba sie myle bo warior jest silna klasa. Ale skoro wiekszosc warriorow krzyczy ze cos jest nie tak, ze cos dziala zle lub nie dziala, ze ogranicza nam sie mozliwosci i zabiera sie fun z gry to do cholery zastanow sie zanim powiesz komus : "ejj nie whinuj tylko reroll" i jeszcze dodasz ze "warior jest silna klasa".
Warior teraz to nic innego tank na bossow. A i to jeszcze nie wiadomo jak bedzie w praniu.
Tak to jest dla mnie ograniczenie. Tak to jest dla mnie zepsucie klasy. Nie nie rolne bo:
1.Chce bawic sie w nowym contencie wspolnie ze znajomymi.
2.Nie mam czasu na levelowanie i poswiecanie tej grze tyle czasu co kiedys.
3.Niech to blizard naprawia a nie ja. Ja place za to zeby sie dobrze bawic. Ich obowiazkiem jest ta zabawe dostarczac.Jak mi tego nie daja lub to ograniczaja to whinuje.
Na koniec tylko dodam roball ze:
Nie grasz warkiem jako mainem, nie powinnienes zabierac glosu. Chcesz zabrac glos to nie uzywaj niczego w stylu L2p L2r go reroll. Chcesz mnie przekonac ze warek zostal wzmocniony w patchu, pokaz. Udowodnij mi ze nie zostal nerfniety, a wtedy skonczy sie whine- przeciez to takie proste...
Koniec koncow spadam do domu, weekend sie zaczyna ide poklepac troche honoru moim biednym warkiem i podlevelowac locka troche...
Wiecej whinu juz nie bedzie chyba ze ktos bedzie probowal udowodnic ze wielblad to taki maly slon z garbem (czyt. ze warek to dostal bufa wrecz i nie ma co plakac)...wtedy moze znowu sie podlacze wiec lepiej uwazajcie
-------------------------------------------------------------------------------------
to jest linia konczaca whine. po tej lini whine jest niedostepny az do odwolania. Jezeli widzisz whine to jestes sam sobie winnien...bylo wlazic do warkow??
-------------------------------------------------------------------------------------