dzisiaj straciliśmy* np. 4 coiny ale moglibyśmy zdobyć na
każdym dynamisie np. 24 czy 124 więcej tracąc 4 (przez tych co są afk na samym końcu) czyli odpowiednio 20 czy 120 i nie zależałoby to od ludzi którzy sobie poszli afk (pies, babcia, matka, dziewczyna, wc czy żarcie itd. zawsze będą ważniejsze niż 5 czy 30 minut jakiegoś 37 czy 59 czy 145 dynamisu) tylko od tego w jakim tempie i ile się zabija mobków a zależy to tylko i wyłącznie od szybkości pulowania, dmg, sców, wsów, nuków, food'a, założonego sprzętu, buffów, ustawienia, restowania, rr, stunów, 2h, sleepowania, voke, resistów, szybkości kumania co piszą liderzy na /l czy /p , czy tank lub nietank ma realerror i musi się natychmiast wylogować + afk itd. itd. itd., dlatego np. są problemy na innych dynamisach i z wygraniem xarca a nie dlatego że sobie ktoś idzie afk
* straciliśmy w sensie nie zdobyliśmy, gdyby to były 4 superrare AFy których nikt nie dostał to niby kto je miał stracić skoro nikt ich nigdy nie miał ? ja wczoraj straciłem w totka kolejne 4 mln i jestem już w plecy 79048745928754928 mln zł

, mam nadzieję że ktoś mi kiedyś to zrekompensuje