Sylvian napisał(a):
A przeczytałeś pierwsze zdanie? Gdzie wyraźnie napisałęm NIE BOTUJĄĆ? Tak, tak ja wiem nie będę cię uczył jak posty czytać... żenada.
Żenujące jest to, że trudno ci już jest czegokolwiek się czepić.
Wydaje mi się, że gdybyś tak chwilę nad tym pomyślał (tak, tak "m_y_ś_l_e_n_i_e" - wiem, że dla niektórych jest trudne) to zauważysz, że napisane przez ciebie zdanie o botach było odpowiedzią na post cypisa. Natomiast mój post to odpowiedź na drugą część twojego posta (czyli max level w jeden miech).
alu napisał(a):
No w wow potrafia zrobic max lvl w 2-3 dni, a potem zostaje im tylko oranie bossow dla sprzetu, i to jest doslowny grind (nie lvli a sprzetu). Wiec co z tego ze zrobisz max lvl jak jedyne co ci pozostanie to i tak pve?
Nie lepiej założyć, że WOW jest grą po prostu krótszą?
Teraz porównaj sobie, 2 miechy przyjemnego i urozmaiconego grindu w WOW (w którym dochodzisz do lvl capa) do ogłupiającego "target-next-target-next" klikania w L2 (wyniki: jakiś mid-low lvl, z którym sie nigdzie nie liczysz i musisz grindować dalej).
alu napisał(a):
Widac ze nie grales w l2, i nie masz pojecia jak zarabiac. Musisz byc na tyle ograniczony ze poza ebay nie bylbys w stanie NIC zarobic. Na szczescie inni potrafia zarabiac ( i tu nie tylko handlem i rb).
Ha. Ha. Ha. Tak się składa, że w L2 dorobiłem się bardzo dużo - co nie zmienia faktu, że sposoby zarabiania są maksymalnie ograniczone i polegają na żerowaniu na ebayerach (poprzez trade).
Oświeć mnie więc na czym to ty tak bez problemu zarabiasz, kiedy większa część graczy L2 ebayuje (bo to jest fakt, którego chyba nie muszę udowadniać).
alu napisał(a):
Ja lubie jeden gatunek mmo, nastawiony na pvp.
Coś pierdzelicie hipolicie. Sugerujesz, że w koreańskich "klikaczach" jest najlepsze pvp? Przecież tam real skill gracza prawie się nie liczy..
Co jak co, ale pvp jest w nich raczej denne i zależy tylko od levelu. Jedynym sensownym plusem jest FFA PVP, ale to jest też w wielu innych, lepszych i bardziej wymagających MMO.
Pieszczoch napisał(a):
Alu, ale ty masz perm bana, wszystkie konta jakie utworzysz i bedziesz sie nimi identyfikowal ze to TY, bedziesz zbanowany.
Powinienem cie teraz z lotu zbanowac, ale zostawie ta przyjemnosc Karolowi.
Pisałem o tym już wiele razy, ale do niektórzy tego nie widzą (lub nie chcą widzieć).
Pokażcie mi skąd wzięliście tą zasade? Przecież to jest totalny bezsens wymyślony przez Karola. Jeszcze na żadnym, dosłowne ŻADNYM forum nie spotkałem się z takim "prawem" na banowanie każdego acc danego użytkownika. Do takich, specyficznych przypadków istnieje właśnie IP BAN - jednak na takowego jeszcze nikt na tym forum nie zasłużył, a już NA PEWNO nie Alu i inni zbanowani przez Karola.
Ireul napisał(a):
nie wiem co tu sie dzieje, ale widok mi sie nie podoba.
nie wiem kim jest alu, nie wiem dlaczego 'starzy' uzytkownicy forum jeden przez drugiego, na jego dlugi i tresciwy post odpowiadaja kilkoma slowami: 'wyp..', 'bana masz' itd.
kultura tego miejsca pozostawia wiele do zyczenia, moderatorzy sa tylko ozdobnikiem.
szczerze zaluje ze wrocilem na te smieci, i zabralem glos jeszcze - imo strata czasu. na szczescie to nie jedyne forum o mmorpg.
Wszystko wina Beasta.
Jeśli nie chce mu się prowadzić tego forum, niech go po prostu zamknie lub wyznaczy innego admina (ewentualnie high moderatora etc), który by tego wszystkiego nadzorował.
Obecnie sytuacja wygląda tak, że każdy mod próbuje się wywyższać, a na forum panuje totalny chaos i "bezprawie".
Ireul napisał(a):
aenima, karol66, pieszczoch - gallus in suo sterquilinio plurimum potest, na szczescie.
zycze wam obyscie sie we wlasnym sosie nie potopili.
wszystkim osobom z ktorymi tu w miare normalnie mialem okazje dyskutowac - serdecznie dziekuje.
Ireul - respect, naprawde.
Ireul napisał(a):
P.s Thx Ireul ze sobie idziesz (serio).
Nie dziwie ci się. O wiele trudniej jest dyskutować z kimś na poziomie niż po prostu flamować (jak robiłeś to dotychczas).
Po prostu idź na łatwiznę i porozmawiaj sobie np z Aenimą (czy Aenimem?) - łatwo, swojsko i niekoniecznie przyjemnie.