W tej chwili moj warrior jest na 60, a docelowym buildem na 70 jest dla mnie:
42/16/3
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
To jest build na PvP i dps w raidach od czasu do czasu. Powiem tak, ze w nie wyobrazam sobie PvP warriorem z innym buildem w tej chwili czyli bez Endless Rage i Tactical Mastery.
Drzewko arms to u mnie zejscie do samego dolu wlasnie do Endless Rage. ER czyli jak to ktos ladnie nazwal "load previous patch". Dostalismy ostatni, najlepszy w zalozeniu talent, ktory pozwala nam byc takimi jak we wczesniejszym patchu
gg blizz...
Wybralem Improved Disciplines jako, ze uwielbiam Recklessness i 20 min cd na nim jest sweet. Reszta bez kontrowersji...
Fury to natomiast, oprocz must have-a Cruelty, wymaxowany Booming Voice i Impr BS.
Dlaczego Booming Voice ? Otoz po 1) Improved BS daje bardzo ladny damage boost, a szczerze mowiac przy 2 minutowym czasie trwania czesto by sie marnowal. Raz go mialem, raz nie... Przy 3 minutach juz jest cos, a i jeszcze pomozesz swoim kompanom w party przez rozszerzony zasieg no i rogali milo sie lapie DS.
No a po 2) inne talenty nie sa az tak dobre na tym poziomie wiec mozna wziac BV. Gdyby konkurencja byla mocniejsza to kto wie.
Protection to oczywiscie Tactical Mastery. Nie wyobrazam sobie jak mam sie przelaczac po Overpower do BS, a pozniej np. szybko po zerk rage bez tego talentu... Ladnie bym wygladal bez rage.
Fury nie dla mnie jako, ze uwielbiam look tych 2h broni no i burst dmg jest jednak najwazniejszy w PvP... Protection nie dla mnie bo u mnie PvP na pierwszym miejscu a PvE to tylko droga zeby zdobyc itemy do PvP. Wiec sami widzicie, ze Arms to moja jedyna opcja i pewnie tak zostanie 4ever.