Cytuj:
Neyah: Oczywiscie ty sie urodziles z padem w lapie i poradnikiem pod pacha ... za ta akcje masz u mnie BIG minusa; - niewiem czy zdajesz sobie sprawe co ???ole narobiles....
To co dla niektorych jest oczywiste podczas ENM - dla niektorych najwidoczniej jak sie dzis okazalo nie jest to tyle co mam do powiedzenia na ten temat...
Cytuj:
Ney też zaszalał. Black miała red HP i zaczeła restować, mobek ją zaagrrował i padła po jednym ciosie (to samo robiła już na Valkurm w party: gdy restowała podczas walki to potrafiła czytać wtedy www). Ney oczywiście się zagotował. Ale chwilę później sam zrobił AFK 10 minut w miejscu, gdzie agrrują Stray'e. Załatwiłem 3 ale stwierdziłem, że to AFK chyba było specjlanie to stanąłem w bezpiecznym miejscu i patrzałem się na rozwój sytuacji.
Zagotowalem sie na maxa no... Dlatego powiedzialem ze musze isc afk na 10 minut bo wywalilbym kompa przez okno. Wyszedlem na balkon na swierze powietrze i mialem gdzies wtedy gdzie stoje
W sumie dobrze bo dzieki temu kompa mam calego a i z balkonu widok niezly...
Zagotowalem sie bo bezpieczenstwo druzyny to dla mnie sprawa priorytetowa - nie potrafilem uratowac Black przed drugim KO.
Zreszta sprawe pomiedzy mna a Black zalatwilem osobiscie 15 minut po calym incydencie - Magda mam nadzieje ze nie masz do mnie urazy.
Najwazniejsze w tym wszystkim jest to ze jestes dziewucha co ma wielkie serducho - wierze w to ze chcialas najlapiej - i to jest najwazniejsze.
PS: jak dzielimy dzisiejszy lot?? Czy mnie i Irrie cus sie skapnie??