Cytuj:
1. Mówimy o grze komputerowej, nie o normalnym życiu.
Na tym proponuje zakonczyc te dyskucuje. Sorry to jest gra, gra jest po to zeby mogl zrobic czegos czego w swoim zyciu pewnie nigdy nie zrobie. Dlatego np. GTA cieszy sie popularnoscia, dlatego powstal Manhunt i Postal. I dlatego gry w ktorych celem jest bezpamietny mord wszystkiego co sie rusza ciesza sie popularnoscia.
Dajciebie sobie spokoj z tym porownywaniem gry do rl.
Spytaj sie, czy ktos grajac w GTA i kradna tam kazdy samochod po drodze, strzelajac do policji, robi w rl to samo n/c. MMO to w zasadzie to samo. I gowno mnie obchodzi kto siedzi po drugiej stronie kabla. Jak mi sie nudzi to ide i gankuje. Jak sie nie podoba idz przypudrowac nosek na RP/PvE.
Za chwile ktos wyskoczy i zacznie mowic o jakis problach kto ma rl ze sie wyzywa na grze potem ,zeby sobie ego powiekszyc.
Cytuj:
Jak ktoś w takich warunkach może wpaść na tak idiotyczny wniosek, że gankowanie jest złe, mając jednocześnie wybór serwera PvE, jest dla mnie zagadką. W ogóle istnienie serwerów PvE, w grze która ma War w nazwie jest nieco dziwne, no ale marketing, marketing.
Co ciekawa, tak wszyscy placza na gankowanie a ostro graja na PvP. No sorry masochisci chyba..