kkkk20 napisał(a):
wez jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie zamknij. Po to jest tech board zeby pytac sie jak sa problemy. Jezeli ty nie umiesz inaczej rozwiazywac problemu jak tylko reinstall to po prostu zamilcz...
O ja pierdole. Jak można przez 3 dni kurwa płakac na forum bo Ci w wowie 10 fpsów się pokazuje. To trzeba mieć z deklem, żeby takie plebskie pytania od 3 dni spamować tutaj. Koleś weź luzuj poślady jak gadasz z ludźmi, bo mnie wkurwiać zaczynasz. Nikt mnie tak nie denerwuje jak Ty, więc stop crying i reinstall zrób,
no chyba że nie potrafisz, to wtedy już w ogóle "rence"
1. Przywracanie systemu FTW.
2. Nortonów do usuwania problemów jest mało na necie? freewarowych wersji mało jest żeby usuwać takie problemy?
3. Ja wychodzę z założenia, że jak Ci się coś jebnie jak Tobie w kompie, tzn. że nie masz pojęcia o tym, więc musisz wrócić do książek o komputerach i systemach żeby to pojąć.
4. Norton Ghost.
5. Skaner Online MKS VIR
6. Jak nie pomoże żaden z tych punktów, to reinstall systemu który na przyzwoitym kompie trwa 30 minut + 30 minut instalacji syfu.
7. Dual Layer DVD płyta na WoWa, instalujesz, nagrywasz czyściuteńką kopię WoW, na osobnym dysku masz Interface i WTF. CYK CYK myk myk i masz w 2 godziny czyściutki systemik z nowym wowem.