Ja w ten sposob przez ostatni tydzien gralem tylko nozem i dalej sie tego trzymam bo jest naprawde dobra zabawa.
Po 1 przy extr. kondycji i M21 nie konczy mi sie sprint somehow ; o
Takze jako main hand trzymalem scopa.
Ale po dluzszej praktyce i tak zamienilem to na martwa cisze, bo z czasem ludzie sie przezwyczaili ze dobiegam do ich respa szybciej niz oni z niego wyjda blokowani przez retardow. Niektorzy tez zaczeli myslec i uzywac dzwieku w grze.
Z 1 tabeli nie ma zbytnio dobrych wyborow pod noz, na niektorych otwartych mapach przydaje sie dym (e.g. Bog) ale uniemozliwia on wziecie nam danego perka -> i na dluzsza mete bardziej sprawdzaja sie stun nady takze polecialem w 3 x Stun.
Druga kolumienka.. nie uzywam zadnych broni palnych takze szybszy reload czy dmg sie nie przydaje, w zwiazku z tym polecialem na anti Uav.
W skrocie.
1 - 3 x Stun Granade.
2 - Anti UAV
3 - Dead Silence aka Martwa Cisza.
Pod pacha podstawowy scope i golden eagle.
Taktyka - Kosa ponad wszystko.
Ludzie pytaja mnie czy wykonuje jakies zadania o ktorych im nie wiadomo czy moze probuje odblokowac Maczete ale niestety jak do tej pory nie dostalem
.
Z czasem chyba jednak wysle jakas mala prosbe o zloty noz albo light saberke do Activision. Bo chyba nic innego mi nie pozostalo... wszystko mam na 100% i kazda zlota bron =/